5 Simple Techniques For iş ayakkabısı adana

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Fashion İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de dimension sunulur.

Spor ayakkabı temizlemenin iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır en yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya diğer malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

Blog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Güvenlik ayakkabıları iş ayakkabıları S3 çelik burunlu erkekler için kadınlar iş ayakkabıları kadın güvenlik spor ayakkabı spor ayakkabıları Sportif ayakkabi ingilizce koruyucu ayakkabılar alabilen ayakkabıları

Dayanıklı iş güvenliği ayakkabılarının sağladığı koruma ve konfor, ayakkabi iş ilanlari iş verimliliğini artırırken olası kazaları da en aza indirir. İşte iş güvenliği ayakkabılarının bazı çeşitleri:

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması advertına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların threat faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

This Site is employing a security service to protect itself from on line assaults. The action you only executed triggered the security Resolution. There are lots of actions that can trigger this block which include publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

Genellikle inşaat sahaları, tarım alanları veya gıda işleme tesisleri gibi ortamlarda S2 design ayakkabılar kullanılır. Bu ortamlarda, sıvı dökülmeleri veya nemli zeminlerle karşılaşma olasılığı yüksektir.

Report this wiki page